iBob Loader
Zákaznická linka:Tel: +420 733 737 288
Váš košík je prázdný
Dárkové sady Tomas Bohman

Manuální úklid je náročná každodenní práce, která zaslouží více respektu

Manuální úklid je náročná každodenní práce, která zaslouží více respektu
MOPMAN je specialista na ruční úklidovou techniku. Naše nabídka zahrnuje profesionální úklidovou techniku, od mopů, držáků, tyčí, přes úklidové a servisní vozíky až k nejnovějším podlahovým mycím strojům s úsporou až 70% vody. Zcela neprodávanější jsou úklidové vozíky řady PROFICART spolu s deskovými mopy z mikrovlákna. Naše deskové mopy pro držáky 40 cm a 50 cm z vysoce kvalitního mikrovlákna odebírají i ty největší úklidové společnosti a jsou součástí každodenní práce úklidových zaměstnanců ve všech odvětvích. Bavlněné deskové mopy dodáváme všívané z prémiové, námi vybírané bavlny. Naše mopy z mikrovlákna i z bavlny jsou používány ve školách, úřadech, kancelářských budovách, hotelech, obchodech, obchodních centrech, zábavních centrech, logistických firmách, výrobních závodech a v neposlední řadě také v nemocnicích. Všívaný deskový mop z mikrovlákna Mopman HOSPITAL+ byl speciálně vyvinut pro použití v nemocnicích, kde je nutné mopy prát a sušit v průmyslových pračkách a sušičkách při teplotě 90 °C. Přestože jsou naše produkty určeny pro profesionální a průmyslové použití, tak si získávájí čím dál větší oblibu i v domácnostech a to v kombinaci s kvalitním držákem mopu MOPMAN STRONG nebo SMARTY a hliníkovou tyčí.
 
Manuální úklid je vždy ta nejpodstatnější a nejnáročnější část úklidu. Stejně tak jako je vesmír nekonečný, tak i úklid je nekonečný a znovu se opakující proces, kdy práce zaměstnanců v úklidu se nesetkává s patřičným uznáním a oceněním. Většina lidí vidí práci úklidových zaměstnanců jako podřadnou a místo pochopení, nebo samotné pomoci, nešetří kritikou jak špatně paní uklizečka uklízí, jak vypadá, co má na sobě .. I když jsem již více jak 24 let v úklidovém průmyslu, nepřestávám se divit kolik nepořádku jsou někteří schopni po sobě zanechat. Přemyšleli jste někdy, kolikrát za den musí paní uklizečka uklidit toalety po cizích lidech pořád dokola a dokola, a ještě úklizet to, co byste si doma po sobě uklidili sami. Přemýšleli jste někdy, kolik najdete v nákupním centrum vyplyvnutých žvýkaček za jeden den? Bez ohledu na to, jakou práci vykonávají druzí, mějte k nim respekt a úctu. 
 
Mopman Professional Cleaning Tools je česká společnost zameřující se na import, export, vývoj a výrobu především manuální úklidové techniky a podlahových mycích strojů pro úklid malých a středně velkých ploch. Společně s TPC Bohman s.r.o. je Mopman prvním českým výrobcem podlahových mycích strojů v České republice. 
 
V případě jakýchkoli dotazů či zájmu o obchodní spolupráci nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím emailových adress: business@bohmangroup.eu nebo mopman@bohmangroup.eu
 
Věříme, že naše produkty Vám usnadní každodenní úklidové činnosti. 
 
Váš MOPMAN TEAM
 
 
Dárkové sady Tomas Bohman