Vakuovačky jsou výborným pomocníkem kuchyně, jejíž princip spočívá v odsávání přebytečného vzduchu za účelem vytvoření vakua, tedy konzervantu bez přítomnosti chemie. Toto kuchyňské zařízení je určené ke skladování potravin, jelikož se zpomaluje množení bakterií, přičemž se zachovává jejich čerstvost a aroma až pětkrát déle než v běžném balení. Další výhodou vakuování je jednoduší uskladnění, protože potraviny zabírají výrazně méně místa v lednicích a mrazácích. V nabídce jsou také různé velikosti rolí vakuových sáčků.
Role na výrobu vakuových sáčků bez BPA, vhodné pro vaření při nízké teplotě. Vytvářet můžete délku sáčku dle svých potřeb ve vakuovém uzavírači. Takto zabalené potraviny můžete konzervovat (krátkodobě), vařit či...
Sealvac 140 SteelCut - Vakuovačka udržuje potraviny až 5x déle, než v klasickém balení. Snadná manipulace vakuového uzavření, stroj může utěsnit více pytlů současně. Moderní technologií můžete balit mokré či suché potraviny. ...
Vakuovačka Ocel Sealvac s výkonem 120 W a 0,75 bar vakuového tlaku pro udržení čerstvého jídla po delší dobu velmi jednoduchým způsobem. Má odřezávač a integrované role sáčků. V domácnostech malý pomocník pro velké úspory a...
Role na výrobu vakuových sáčků bez BPA, vhodné pro vaření při nízké teplotě....
Vakuovačky naleznete na 1 stránkách: